De winterperiode komt er weer aan, waarbij er minder in het buitenwater gedoken zal worden. Het goede moment om andere duikgerelateerde activiteiten in te plannen, zoals bijvoorbeeld een lezing van Duikdokter.com! Bijvoorbeeld over de gevolgen van het duiken op het lichaam. Of over het belang van de duikkeuring. Neem contact met mij op via mail (info@duikdokter.com) voor meer informatie.

Enkele reacties van duikverenigingen over een lezing welke ik heb gegeven:

(OSV Quintus, januari 2023)

Op vrijdag kwam Franka bij ons (OSV Quintus) op bezoek om wat te vertellen over wat duiken met je lichaam doet. Erg interessant om te horen wat er allemaal met je lichaam gebeurt waar je onbewust niet mee bezig bent als duiker. Ook leuk was dat ze aan de hand van je telefoon interactie had met ons en er tussendoor ook wat quiz vragen door gooide. We hebben er allemaal wel iets van opgestoken. De moeite waard om haar een keer langs te laten komen bij je duikclub.

(Duikteam De Walvis, april 2022)

Bedankt voor de heldere presentatie en het delen van je kennis en ervaring. Goed om weer even met je neus op de feiten te worden gedrukt. De formele zetting hielp hier zeker bij. Ik raad andere vereniging om ook een avond met de duikdokter in te plannen.

(Duikclub Haai Society, maart 2022)

Franka heeft bij ons op de duikclub een lezing gegeven inzake het effect van het duiken op je lichaam. Het was een interessante lezing ook om omdat er een aantal interactieve vragen tussen zitten.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *