Reviews van DUIKDOKTER.com

Helder en duidelijk verhaal

Rated 5 out of 5
01/04/2022

Bedankt voor de heldere presentatie en het delen van je kennis en ervaring. Goed om weer even met je neus op de feiten te worden gedrukt. De formele zetting hielp hier zeker bij. Ik raad andere vereniging om ook een avond met de duikdokter in te plannen.

Patrick Stokhof de Jong (Duikteam De Walvis)

Waardevolle presentatie

Rated 4 out of 5
01/04/2022

Bedankt voor de presentatie woensdagavond. Heel leerzaam om te horen wat er allemaal met je lichaam gebeurt in het water.
Immersie en Submersie

Oscar

Hoe reageert het lichaam op onderdompelen in water

Rated 5 out of 5
01/04/2022

Tijdens de presentatie hebben wij als duikers inzicht gekregen hoe het lichaam reageert op onderdompelen in water. Tijdens de presentatie werd alle vitale lichaamsdelen behandelt op een manier die voor iedereen duidelijk is. Een presentatie en quiz is een luchtige manier van informatie delen. Zeer leerzaam.

Ronald Daman

Leuke, interactieve lezing

Rated 5 out of 5
21/03/2022

Franka heeft bij ons op de duikclub een lezing gegeven inzake het effect van het duiken op je lichaam. Het was een interessante lezing ook om omdat er een aantal interactieve vragen tussen zitten.

Silvia

Goede duikkeuring

Rated 5 out of 5
08/03/2022

Bij Franka krijg je altijd een kundige duikkeuring. Ze neemt alles met je door en vertelt ook waarom ze dingen meet. Dit geeft medisch vertrouwen, zodat je met een goed gevoel het nieuwe duik jaar in gaat.

Ageeth Steringa