Reviews van DUIKDOKTER.com

Top presentatie van Franka Appelman

20/04/2024

Presentatie bijgewoond van Franka Appelman over de gevolgen van duiken en snorkelen op je lijf.

In een interactief jasje gestoken en dat was erg leuke combi met de theorie. Een must voor iedere beginnende ( en ervaren) duiker en/ of freediver

Bedankt voor de heldere uitleg Franka👌

Mirjam Kleijsen

Lezing

20/04/2024

Goede en duidelijke uitleg over de invloed van het duiken op verschillende organen in het lichaam. Leuk met de quiz vragen erbij.

Hanneke Dijkman

Heerlijke opfrisbeurt medische duikkennis!

20/04/2024

Op 17 april heeft Franka ons bijgespijkerd over allerlei medische aspecten van het duiken. In begrijpelijke taal en met een enorme bevlogenheid passeerde het hele lichaam de revue over de vele mogelijke gevolgen van ademen onder druk. Met alle ruimte voor soms diepgaande vragen. Want als je presenteert voor twee van de oudste duikverenigingen uit Twente dan merk je wel dat er behoorlijk wat kennis en ervaring in de zaal zit. En ook die wist Franka te boeien met haar verhaal en haar toelichtingen. Kortom, een zeer geslaagde avond en een aanrader voor duikclubs!

Dit event was een samenwerking van de Twentse Duikvereniging en de Hengelose Sportduikers wat resulteerde in een zaal met 50 geïnteresseerde duikers.

Rob Scherphof

Mailcontact

20/04/2024

Ik stelde via mail een vraag tav medicatie en duiken en Franka heeft me een uitgebreid antwoord terug gestuurd en mij daarmee erg geholpen!

Mariska Hartog

Leerzame lezing

05/03/2024

We nodigden Franka uit bij onze duikvereniging, J.Y. Cousteau in Deventer. Ze gaf een uitgebreide lezing over de fysieke impact van het duiken op het lichaam. Zeer leerzaam en waardevol voor iedere duiker. De stof werd door haar op een begrijpelijke manier uitgelegd, met een interactief element. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen, waardoor het niet slechts aanhoren is. Dit maakte het al met al een mooie avond.

Namens duikvereniging J.Y. Cousteau