Reviews van DUIKDOKTER.com

Lezing van Franka

Rated 5 out of 5
02/02/2023

Op vrijdag 17-1 kwam Franka bij ons (OSV Quintus)op bezoek om wat te vertellen over wat duiken met je lichaam doet.Erg intressant om te horen wat er allemaal met je lichaam gebeurt waar je onbewust niet mee bezig bent als duiker. Ook leuk was dat ze aan de hand van je telefoon interactie had met ons en er tussendoor ook wat quiz vragen door gooide.We hebben er allemaal wel iets van opgestoken.De moeite waard om haar een keer langs te laten komen bij je duikclub.

OSV Quintus

Behulpzaam en uitgebreid advies!

Rated 5 out of 5
17/01/2023

De duikdokter heeft mij uitgebreid geadviseerd over mijn vraag of het veilig is te duiken met een middenrifbreuk. Ik kon zelf daarin een overweging maken om te duiken en heb inmiddels 7 duiken er op zitten.

Vervolgens had ik een vraag over een mogelijke ontsteking in mijn middenoor. Ook hier heeft de Franka mij in gerustgesteld.

De duikdokter is echt een aanrader als je in het buitenland zit en je hebt wat medische informatie nodig betreft het duiken.

jaron twellaar

Helder advies i.v.m CRPS en medicijngebruik

Rated 5 out of 5
15/12/2022

Franka heeft me duidelijk en uitgebreid geadviseerd i.v.m CRPS en mijn medicijngebruik in combinatie met duiken Ik heb inmiddels al weer een paar duiken achter de rug en dat gaat gelukkig ook probleemloos. Het is fijn dat je online gewoon even met een duikarts kunt spreken en niet direct ergens een fysiek consult hoeft in te plannen.

Angelique

Beantwoorden van een vraag

Rated 5 out of 5
06/12/2022

Franka heeft een heel uitgebreid antwoord gegeven op mijn vraag! Zodat ik hiermee aan de slag kan. Fijn dat ik deze website gevonden heb Met kundig advies.

Kayleigh Schultz

Super fijn

Rated 5 out of 5
08/11/2022

Snel en duidelijk antwoord op een vraag! Hele fijne service!

Bas