Reviews van DUIKDOKTER.com

Goede en snelle uitleg

Rated 5,0 out of 5
20/05/2023

Na mijn vraag te hebben gesteld via de mail, kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Ook de uitleg op de site is helder en duidelijk.

Ali de Ruiter-Koedood

Topper

Rated 4,0 out of 5
17/03/2023

voor een klant van ons die de zieke factor V Leiden heeft en al een paar keer zijn neus had gestoten. Door in het buitenland div. keren geen intro’s kon doen door zijn ziekte. De vraag voorgelegd aan Franka en deze is er meteen mee aan het werk gegaan met haar collega’s. de klant heeft nu groen licht gekregen en beschikt over geldige duikkeuring. kortom super blije klant die een lang gekoesterde droom ziet uit komen door eindelijk zijn duik brevet kan gaan halen. met vriendelijke dank aan Franka

MVG Jowi Kleverlaan Padi dive center Alfa Dive

Jowi

Snel en helder advies!

Rated 5,0 out of 5
06/03/2023

Ik zat met een medische vraag die te maken had met duiken maar wist niet goed waar ik deze kon stellen. Toen kwam ik de website van de duikdokter tegen. Ik kreeg al snel een goede heldere uitleg die mij heeft geholpen om de juiste keuze te maken. Bedankt!

Muriëlle

Lezing van Franka

Rated 5,0 out of 5
02/02/2023

Op vrijdag 17-1 kwam Franka bij ons (OSV Quintus)op bezoek om wat te vertellen over wat duiken met je lichaam doet.Erg intressant om te horen wat er allemaal met je lichaam gebeurt waar je onbewust niet mee bezig bent als duiker. Ook leuk was dat ze aan de hand van je telefoon interactie had met ons en er tussendoor ook wat quiz vragen door gooide.We hebben er allemaal wel iets van opgestoken.De moeite waard om haar een keer langs te laten komen bij je duikclub.

OSV Quintus

Behulpzaam en uitgebreid advies!

Rated 5,0 out of 5
17/01/2023

De duikdokter heeft mij uitgebreid geadviseerd over mijn vraag of het veilig is te duiken met een middenrifbreuk. Ik kon zelf daarin een overweging maken om te duiken en heb inmiddels 7 duiken er op zitten.

Vervolgens had ik een vraag over een mogelijke ontsteking in mijn middenoor. Ook hier heeft de Franka mij in gerustgesteld.

De duikdokter is echt een aanrader als je in het buitenland zit en je hebt wat medische informatie nodig betreft het duiken.

jaron twellaar